Z mého elektrokola tříkolka? Nemožné!

1.8.2013

Firma Triom s.r.o. začala vyrábět  ve spolupráci s firmou FORTE-P Group s.r.o. revoluční řešení ve světě elektrokol a tříkolek, které koncovému zákazníkovi ušetří nemalé peníze. O řešení, které Vám šetří peníze jsme napsali malý článek a přidali fotogrfie.

Spousta lidí časem přichází o stabilitu na svém elektrokole (i na jízdním kole), avšak nechtějí se vzdát jízdy a rychlé přepravy kterou jim přináší elektrokolo. Pro tyto lidi firma Triom s.r.o. ve spolupráci s firmou FORTE-P Group s.r.o. vytvořila revoluční řešení. 

Revolučním řešením je nástavba na stávající elektrokolo. S touto myšlenkou přišla firma Forte-P Group po zkušenostech s tříkolkami, které se již pohybovaly na trhu. „Tyto tříkolky byly nekvalitní a navíc nesplňovali základní podmínku, kterou zákazník požadoval a to pocit stability.“, řekl mluvčí Forte-P Group Martin Mohler.

Když si člověk koupí elektrokolo běžně v rozpětí 20 000,- až 25 000,- korun a třeba po roce ježdění se začíná bát o svou stabilitu, musel by přemýšlet o elektrické tříkolce. Je zde jistá finanční ztráta při prodeji elektrokola a další investice do elektrické tříkolky. Ty se pohybují u konkurence kolem 30 000,- korun. „Snažili jsme se vyrobit kvalitní tříkolku a být levnější než konkurence a povedlo se nám to!“, dodává mluvčí Forte-P Group.

Nyní si člověk může dokoupit pouze nástavbu na své elektrokolo. Nástavba se vyrábí na míru a její cena se pohybuje od pouhých 5 000,- korun dle konfigurace. Ohromnou výhodou je, že si můžete různé prvky zvolit sami. Nástavba je dělaná tak aby prošla 80 centimetrů širokými dveřmi, tedy není problém ji schovat třeba do sklepa.

Prototyp můžete vidět v prodejně elektrokol v Novém Jičíně (Areál Hobby-profi, K Nemocnici 63, Nový Jičín), kde nástavba byla vyrobena pro elektrkolo Apache Energy.

 Odkazy: Forte-P Group s.r.o. (www.fortebike.cz

Pohled na zadní nástavbu
Pohled na nástavbu namontovanou na elektrokolo
Pohled na nástavbu namontovanou na elektrokolo
Pohled na nástavbu namontovanou na elektrokolo - zezadu
Pohled na nástavbu namontovanou na elektrokolo - zepředu
Pohled na trojkolku k vidění ve FORTE-P Group s.r.o.
Pohled na nástavbu z levé strany
Pohled na nástavbu z pravé strany

Více aktualit